Lekker, ongedwongen & gezellig

Neem contact op

Lekker, ongedwongen & gezellig

Neem contact op

Kom jij werken in ons team?

Massada is op zoek naar gedreven en goede toppers in de bediening of keuken. Ben jij 16 jaar of ouder, pro-actief, klant- en servicegericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Wij bieden jou een leerzame (bij)baan, goed salaris en gezellige collega’s. Kom jij ons team versterken? Loop even bij ons binnen of stuur een e-mail naar info@massada.nl.

Rick
Rick

ASSISTENT RESTAURANT MANAGER 32-40 uur

Bij Massada Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een echte horecatijger met ervaring in de horeca! Wij zoeken voor fulltime een assistent restaurant manager. Zie jij direct wat gasten nodig hebben? Weet jij je team te motiveren en het beste in ze naar boven te halen? Maar weet je ook op tijd de voorraadbestellingen door te geven? Kan jij de verantwoordelijkheid aan en herken jij jezelf helemaal in onderstaand profiel, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een marktconform salaris en je komt te werken in een jong en gezellig team. Schrijf je motivatiebrief en cv naar: info@massada.nl 

Wat wij zien in jou!

  • Een gastvrij persoon, die no matter what met een glimlach rondloopt!
  • Iemand die er altijd fantastisch en netjes uit ziet.
  • Je kan snel schakelen en denkt altijd in oplossingen!
  • Liefhebber van wijn, bier, whisky, food, dessert en…. eigenlijk alle dranken en spijzen
  • Een persoon die er voor de volle 100% voor gaat!

Functie eisen

  • Minimaal 21 jaar of ouder
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de horecabranche
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Wijnkennis is een pre
  • Een BHV diploma, Sociale Hygiene of leermeester diploma is een pré

De taken die je uitvoert zijn:

  • Het aansturen van collega’s op de vloer
  • Het maken van roosters voor de medewerkers in de bediening
  • Verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf, de zaak is altijd strak en netjes als er gasten binnen komen
  • Verzorgen van mise en place, zoals indekken van tafels, klaarleggen van alle benodigdheden voor de avond
  • Voorraadbeheer, het signaleren van verwachte tekortkomingen, zodat op tijd bestellingen worden gedaan
  • Opnemen van bestellingen, toelichten van menudelen, adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze
  • Doorgeven van bestellingen aan keuken, toelichten van specifieke wensen
  • Ondersteunen bij het organiseren van recepties, partijen of andere feestelijke activiteiten
  • Controleren, afdragen en verantwoorden van kassawerkzaamheden
  • Aannemen/noteren van tafelreserveringen, inzicht in agenda voor bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting.

MEDEWERKER BEDIENING
12 – 32 UUR

Bij Massada in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een echte horecatijger! Wij zoeken een nieuwe medewerker voor in de bediening. Wij bieden jou een marktconform salaris en je komt te werken in een jong en super gezellig team. Daarnaast ben je het visitekaartje voor een hippe en trendy zaak in Nieuw-Vennep. Heb jij zin om je armen uit de mouwen te steken en herken jij jezelf helemaal in onderstaand profiel?

12 – 32 uur per week

WAT WIJ GRAAG TERUG ZIEN IN JOU

  • Een gastvrij persoon, die no matter what met een glimlach rondloopt!
  • Iemand die er altijd fantastisch en netjes uit ziet
  • Liefhebber van wijn, bier, whisky, food, dessert en…. eigenlijk alle dranken en spijzen
  • Flexibel tot de max, omdat je nooit weet hoe het loopt in de horeca
  • Een persoon die er voor de volle 100% voor gaat!

DE TAKEN DIE JE UITVOERT

  • Verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf, zoals bloemen en kaarsjes.
  • Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels en klaarleggen van bestek.
  • Opnemen van bestellingen, toelichten van menudelen, adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze.
  • Raadplegen van de bedrijfsleider bij uitzonderlijke wensen van gasten.
  • Ondersteunen bij het organiseren van recepties en partijen.
  • Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet.
  • Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.).
  • Serveren van gerechten, dranken.
Rick
Rick

ZELFSTANDIG WERKEND KOK
– PARTIME OF FULLTIME

Bij Massada in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en kan ondersteunen op alle vlakken in de keuken. Wij bieden een marktconform salaris en ruimte voor creativiteit. Daarnaast werk je in een gemotiveerd en leergierig team. Heb jij een passie voor koken? Werk je graag met verse producten en creëer je daarmee fantastische gerechten?

WAT WIJ GRAAG TERUG ZIEN IN JOU

  • Een passievolle zelfstandig werkend kok met veel creativiteit
  • Iemand die kwaliteitsgericht is
  • Een persoon die oog voor detail heeft
  • Stressbestendig, je houd het hoofd koel in de hete keuken
  • Een echte cliché… maar je hebt een “hands-on” mentaliteit

DE TAKEN DIE JE UITVOERT

  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, koken, mengen en roeren.
  • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
  • Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren.
  • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkrachten, geven van aanwijzingen en instructies.
  • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.
  • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraad aanvullingen.
  • Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten.
  • Uitwerken van recept instructies.
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen.
  • Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen.
  • Zelfstandig oplossen van kleine storingen.
Open sollicitatie
Je kan ons bellen op:
Of vul hieronder ons formulier in.
We nemen dan z.s.m. contact op.

Open sollicitatie

Voorkeur voor functie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.
Volg ons
Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.
Händelplein 1  |  2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner!

Het restaurant vanaf 10.00 uur.
Onze keuken vanaf 11.00 uur.

Händelplein 1
2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner!

Het restaurant vanaf 10.00 uur.
Onze keuken vanaf 11.00 uur.

Neem ook eens een kijkje bij ons andere restaurant:

Het Alternatief Hillegom Restaurant